Kontakta oss!

  Körskolan i Varberg | Om oss
  102
  page-template-default,page,page-id-102,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

  Om oss

  Vad kul att just du ville titta in på vår hemsida!

  Vilka är då vi? Vi heter Anette Åhfeldt och Pernilla Theorin. Det är vi som äger men som också är trafiklärare på Körskolan i Varberg.

  2017 öppnade vi vår egen skola efter många år i branschen som anställda. Tillsammans har vi många års erfarenhet både som kontorist och trafiklärare. Under de senaste 11 åren har vi jobbat tillsammans på en av trafikskolorna i Varberg, och trivs mycket bra tillsammans, så vi är säkra på att detta kommer bli superbra.

  Vi tycker om ordning och reda och det speglar av sig även i vårt yrke. Vi ser till att utvecklas hela tiden genom att gå på kurser och fortbilda oss. På vår körskola ska varje elev känna sig sedd och värdefull. Att inget är omöjligt, och att nå sitt mål, att lära sig köra bil ”att få ta ett körkort” är för oss självklart.

  Vägen mot målet kan vara lätt för en del och svårare för andra, men vi jobbar alltid efter elevens förutsättningar. Behöver eleven extra hjälp, finns vi alltid till hands. Vi båda tycker att glädje och mycket skratt är viktigt i livet, så det bjuder vi på det också. Vårt mål är att skapa säkra och trygga förare, som ute i trafiken kan samarbeta med andra trafikanter på ett trevligt sätt, och får njuta av bilkörandet och känslan av frihet på egen hand.

  Hoppas du/ni har fått en liten bild av oss och hur vi jobbar, välkommen att titta in till oss eller slå oss en pling, så kan vi berätta mer.

  Med vänliga hälsningar Anette , Pernilla
  Kontoret har öppet: Mån – Ons – Tors 15.45 – 18.00

  Vi befinner oss på Norrgatan 20, 432 41 Varberg Viktig info: Vi hämtar dig gärna på skolan, och vet du vad…VI ÅKER PÅ VÅR TID INTE DIN. Självklart avslutar vi även där du vill.

  Tel: 0340 – 77 02 77
  Pernilla: 0730-25 97 03
  Anette: 0761-39 26 72

  E-post: info@korskolanvarberg.se

  Anette

  Pernilla

  Hej!